google.com, pub-9162193106909383, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
Etsi

Pennut lähtivät nyt maailmalle

Olemme onnellisia ja surullisia samaan aikaan. Olemme saaneet nauttia neljästä suloisesta koiranpennusta viimeiset kahdeksan viikkoa, mutta nyt on aika sanoa heille hyvästi. Pennut ovat löytäneet uudet rakastavat kodit, joissa heitä odottavat innokkaat perheet. Toivomme, että heillä on kaikilla pitkä ja onnellinen elämä.

 

Me päätimme pitää yhden pennuista itsellämme. Hän on valkoinen narttu jonka nimeksi annoimme Hilma. Hän on leikkisä, utelias ja rohkea. Hän on myös hyvin älykäs ja oppii nopeasti uusia asioita. Hän on tuonut meille paljon iloa ja seuraa.

 

Vaikka olemme iloisia Hilmasta, emme unohda hänen sisaruksiaan. Olemme pitäneet yhteyttä heidän uusiin omistajiinsa ja saaneet kuulla, että he ovat sopeutuneet hyvin. Olemme myös nähneet kuvia ja videoita heistä, jotka ovat saaneet meidät hymyilemään. Ehkä joskus voimme järjestää tapaamisen, jossa kaikki pennut voivat leikkiä yhdessä.

 

Olemme kiitollisia siitä, että saimme olla osa näiden koiranpentujen elämää. He ovat opettaneet meille paljon rakkaudesta, huolenpidosta ja vastuusta. He ovat olleet meille kuin perhettä. Toivotamme heille kaikille kaikkea hyvää ja lähetämme heille paljon rakkautta ja rapsutuksia.231 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Σχόλια


bottom of page